Over ons

Wie zijn wij?

Ik ben Igor Payet en en eigenaar van Beauty Unlimited Amsterdam en Skins Unlimited. Daarom weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om aan goed personeel te komen in onze beauty branche. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een online plek die eenvoudig de vraag van de ondernemer¬† en het aanbod van de kandidaten bij elkaar brengt. Zo’n website die dit op deze manier doet was er helaas niet. Natuurlijk zijn er de bekende vacature sites maar die voldeden niet aan mijn verwachtingen of zijn erg duur in gebruik.

Hier werd het idee geboren om een laagdrempelige vacature site te maken waar kandidaten met een paar klikken hun CV kunnen uploaden en werkgevers deze kunnen bekijken en hun vacature op de site kunnen plaatsen.

De vacature site voor de beauty branch die vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar brengt


Igor.payet-eigenaar-vacature-schoonheidsspecialiste
19
Jobs
3
All Resumes
16
Bedrijven
11
Sollicitaties

Wat kan Beauty Beroep voor jou kan betekenen

Wat maakt ons anders de reguliere vacature sites

Aanwezig op Socials
We zijn zichtbaar op de plekken waar jouw toekomstige medewerkers zich bevinden zoals Facebook, Instagram en LinkedIn

In een paar klikken je CV online
In slechte een paar handelingen upload je gratis je CV en gegevens zodat deze voor alle werkgevers zichtbaar zijn en helpen wij je snel aan je droombaan!

Alle CV’s zijn up-to-date
Alle kandidaten krijgen elke 3 maanden een email of zij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging waardoor de online CV’s up-to-date zijn.

Scherpe prijs voor werkgevers
Met het plaatsen van een vacature bereik je een groot aantal kandidaten voor een zeer scherpe prijs!

Eenvoudig
We hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt waardoor iedereeneen CV of Vacature kan plaatsen. Kom je er toch niet uit dan helpen we je graag op weg.

Vrije keuze contactgegevens
Kandidaten kunnen rechtstreeks via deze site reageren maar als je de voorkeur hebt dat ze dit via jouw eigen website of contactgegevens doen, dan kan dat ook.

Beautyberoep.nl

De beauty vacaturesite voor de beauty professional!

Contact

Vacatureschoonheidsspecialiste.nl
Oude Ijsselstraat 17
Amsterdam

Onze Socials

Voorwaarden en privacy