Adverteren

Adverteren op Beauty Beroep, de snelst groeiende  Beauty Professional site 

Beautyberoep.nl is in 2019 opgericht en is sindsdien een van de best bezochte websites voor de beauty professional met elke jaar een groeiend aantal bezoekers. Beautyberoep.nl richt zich op de ondernemers van schoonheidssalons, kapsalons en klinieken en de medewerkers die daar in werkzaam zijn.  Beautyberoep.nl is opgericht door Igor Payet, met 10 jaar ervaring in SEO gericht op de beauty branche en Jiska Payet, ruim 27 jaar onderneemster en eigenaresse van Beauty Unlimited Amsterdam.

Cijfers

Op Beautyberoep.nl is in 2022 door meer dan 7600 unieke bezoekers bezocht uit de beauty industrie. In 2022 hebben wij een groei gemaakt van ruim 64% in unieke bezoekers. 2023 zijn we in de maand januari zelfs 111% geplust in unieke bezoekers ten opzichte van 2022. Meer dan 90% van onze bezoekers hebben een direct link met de beauty industrie. Dit komt omdat onze artikelen geschreven worden met de juiste SEO zoekwoorden waar onze doelgroep naar op zoek is.

Beautyberoep-adverteren-groei

Hoe wij te werk gaan

Een advertorial in de vorm van een blogpost biedt dan ook een zeer mooie kans om uw product of dienst bij de de juiste doelgroep aan te bieden. Een gemiddeld blogpost telt circa tussen de 800 en 2000 woorden. Dit zijn in onze ogen het minimum aantal woorden om in Google een goede positie te bemachtigen en op deze manier de juiste bezoekers aan te trekken

Door in overleg de juiste zoektermen te vinden voor uw product of dienst maken wij uw advertorial goed vindbaar in Google. Wij maken gebruik van professionele SEO tools om de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf en/of dienst te vinden. De advertorial in de vorm van een blogpost biedt de mogelijkheid om meteen door te linken naar een webshop of homepage. Ook is het mogelijk een contactformulier in te bouwen. Dit maakt het mogelijk leads direct in uw mailbox te ontvangen.

Naast het promoten van uw product of dienst middels een blogpost kunt u ook een banner plaatsen in een bestaand artikel of een link naar uw website laten plaatsen. 

Al onze nieuwe artikelen gedeeld op onze socials

Daarnaast bieden wij de mogelijk om een giveaway/winactie te sponsoren of om een kortingscode te delen via een blogpost, Instagram (+2700) volgers), LinkedIn (+1000 volgers). Bereik eenvoudig onze beauty professional volgers op onze socials met een post en/of story.

Heeft u een ander voorstel om samen te werken dan horen wij dat graag.

Tarieven adverteren

  • Nieuw of bestaand blogpost tot 1000 woorden, inclusief 2 links of 1 banner  en SEO proof geschreven € 495,- per jaar*
  • Nieuw of bestaand blogpost tot 2500 woorden, inclusief 2 links of 1 banner en SEO proof geschreven  € 895,- per jaar*
  • Product uitlichten op de site, tekst en 1 afbeelding zelf aanleveren inclusief 1 link € 395,- per jaar*
  • Sidebar banner in alle blogs € 995,- per jaar

* Wordt gedeeld via ons grote sociale netwerk middels een post en story

Stuur ons een bericht

nieuwsbrief

Schrijf je in en mis niks!

Selecteer lijst(en):

We spammen niet en sturen alleen nieuwsbrieven bij nieuwe vactures of nieuwe artikelen! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Beautyberoep.nl

Beauty Beroep de snelst groeiende site voor de beauty professional!

Nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Voorwaarden en privacy