Cryolipolyse apparaat kopen

Cryolipolyse apparaat kopen

Inhoudsopgave
Cryolipolyse-apparaat-kopen-clatuu-alpha

Cryolipolyse apparaat kopen een goed idee of niet?

Is het een goed idee om nu een Cryolipolyse apparaat te kopen? Deze vraag hoor ik veel om ons heen, want Cryolipolyse is momenteel erg hot of kan ik beter zeggen cool….Ik denk dat een cryolipolyse apparaat kopen een hele goede investering kan zijn. Wij zelf hebben dit jaar een nieuwe intensievere cryolipolyse apparaat gekocht als vervanging van onze Cryo21.

Je ziet in de grote steden de fat freeze klinieken als paddenstoelen uit de grond omhoog schieten en niet voor niks. Cryolipoyse is een effectieve manier om van je vet af te komen, maar let wel op dat je de juiste cryolipolyse apparatuur koopt om mee te gaan werken. Er is namelijk heel veel rommel op de markt.

Cryolipolyse apparaat kopen of heb ik de boot gemist?

Of je een cryolipolyse apparaat moet kopen hangt natuurlijk van meerdere factoren af.

 1. Hoeveel concurrentie heb je in de nabije omgeving. Probeer eens online een afspraak te maken bij je concurrent om te kijken wanneer je terecht kan voor een afspraak. Op deze manier kan je snel zien hoe druk zij zijn en je keuze verantwoorden om een Cryolipolyse apparaat te kopen.
 2. Met welke cryolipolyse apparaat werkt jouw concurrent? Zijn er betere cryolipolyse apparaten op de markt met een mooier resultaat, vast en zeker wel! 
 3. Je financiële situatie is natuurlijk ook belangrijk. Heb je financiële ruimte om te investeren of ga je liever voor leasen? Vaak zijn hier ook genoeg mogelijkheden in te vinden.
 4. Heb je genoeg ruimte in je agenda voor extra plekken? Wil je  meer verdienen per uur? Bovendien, als de klant gekoppeld is aan het cryolipolyse apparaat heb je zelf de tijd om andere zaken op te pakken. Eindelijk tijd voor je administratie of klanten terugbellen om een nieuwe cryolipolyse afspraak in te plannen. Win win situatie dus…

Cryolipolyse apparatuur en het verschil in kwaliteit

Zoals eerder aangegeven is er heel veel verschil in kwaliteit van cryolipolyse apparatuur. Als je overweegt een cryolipolyse apparaat te kopen hou dan rekening met de volgende do’s and dont’s.

Do’s and dont’s cryolipolyse apparatuur kopen

 1. Koop geen cryolipolyse apparaat direct uit China. Dit kan goedkoop lijken maar is vaak duurkoop omdat je geen onderhoud hebt op deze apparatuur en onderdelen vaak uit China moeten komen, waardoor jou apparaat niet te gebruiken is wanneer deze kapot gaat.  En wie garandeert jou dat dit apparaat doet wat het moet doen? Geven zij trainingen en hoe zit het met de risico’s? Heeft zo’n apparaat wel een echte CE certificaat zodat je via je verzekering verzekerd bent als er iets gebeurt tijdens een behandeling.
 2. Ga voor een cryolipolyse  leverancier die trainingen aanbied en kennis en kunde heeft.
 3. Ga voor een cryolipolyse leverancier die onderhoud pleegt en vervangende onderdelen snel kan leveren
 4. Onderscheid jezelf van je concurrenten en ga voor de beste cryolipolyse apparatuur met de beste resultaten. De aanschafprijs zal weliswaar duurder zijn, maar je behandelprijs en uiteindelijk je winst hoger. Bovendien zal het resultaat van de cryolipolyse behandeling mooier zijn. Hierdoor komen je klanten sneller terug en zullen jouw resultaten als een lopend vuurtje door jouw stad gaan. Wat zal resulteren in meer klanten.
 5. Ga voor een cryolipolyse leverancier waarbij je met je vragen terecht kan. Vragen zal je zeker hebben en best veel, als je voor het eerst gaat starten met cryolipolyse behandelingen. Het dus van belang een leverancier te kiezen die er voor jouw is.
Cryolipolyse-apparaat-kopen-clatuu-alpha
Clatuu Alpha cryolipolyse

 Onze ervaringen met cryolipolyse apparatuur kopen

In onze praktijk Beauty Unlimited Amsterdam waar we als sinds 2015 cryolipolyse behandelingen uitvoeren werken wij sinds kort met een nieuw cryolipolyse apparaat: Clatuu Alpha geleverd door Laser Vision in Nieuwleusen.

Clatuu Alpha is een merk uit Zuid Korea. Dit land staat bekend om zijn innovatieve apparatuur in de cosmetische wereld. Clatuu Alpha wordt daarnaast gebruikt door diverse high-end klinieken in Amsterdam, Londen en Singapore die gespecialiseerd zijn in vet bevriezen met bewezen resultaat.

Clatuu Alpha is eigenlijk een verbeterde versie van Cool Sculpting. Cool Sculpting was jaren lang het neusje van de zalm op het gebied van cryolipolyse, maar is nu inmiddels ingehaald door Clatuu Alpha. Met Clatuu Alpha haal je professionele cryolipolyse apparatuur in huis voor jouw schoonheidssalon of kliniek, bij een leverancier die er voor jou is als je hem nodig hebt.

 

Ik wil graag meer info over dit Cryolipolyse apparaat

Waarom het cryolipolyse apparaat Clatuu Alpha beter is dan Cool Sculpting

 1. Clatuu Alpha bevriest 3d (360 graden) waar Cool Sculpting 2d bevriest
 2. Clatuu Alpha koelt sneller af, waardoor de behandelduur korter is dan Cool Sculpting
 3. Clatuu Alpha heeft 2 behandel applicators, waar Cool Sculpting er 1 heeft. Dus 2 zones tegelijk behandelen voor de klant
 4. De aanschafprijs van Clatuu Alpha is aanzienlijk lager dan die van Cool Sculpting

Ben jij van plan binnenkort een cryolipolyse apparaat te kopen of heb je nog twijfels? Laat het ons weten.

nieuwsbrief

Schrijf je in en mis niks!

Selecteer lijst(en):

We spammen niet en sturen alleen nieuwsbrieven bij nieuwe vactures of nieuwe artikelen! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Deel dit bericht

2 reacties

 1. Yenthl eugenio

  Goedemiddag ik vroeg mij af hoe duur is een apparaat? En is het ook mogelijk in delen te betalen. En is het ook mogelijk om een cursus voorafgaande bij jullie af te nemen.

  met vriendelijke groet,

  yenthl eugenio

  Reply
  1. Igor Payet Author

   Beste Yenthl, betalen in termijnen is mogelijk en je krijgt ook een training. Voor vragen over de prijzen verwijs ik je even door naar Max van Laservision. Zij zijn de leverancier van dit cryolipolyse apparaat. Max@laservison.nl

   Reply

Laat een reactie achter

Beautyberoep.nl

Beauty Beroep de snelst groeiende site voor de beauty professional!

Nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Voorwaarden en privacy

Vind personeel
Zoek je een nieuwe mederwerker, full time, part time of ZZP?