Body Sculpting apparaat kopen

Body Sculpting apparaat kopen

Inhoudsopgave
Body sculpting apparaat kopen

Body Sculpting apparaat kopen

Wil je een Body Sculpting apparaat kopen of overweeg je de aanschaf? In dit artikel leggen we je exact uit welke Body Sculpting machines er te koop zijn en welke je het beste kunt kopen voor de mooiste resultaten voor jouw klant. Een body sculpting apparaat kopen is nog niet zo eenvouding. Er zijn ontzettend veel Body Sculpting apparaten op de markt, waardoor het lastig kan zijn om een juiste keuze in te maken. We gaan je in dit artikel alles uitleggen over Body Sculpting, zowel de voordelen voor jouw klanten als de voordelen voor jouw salon! In onze ogen is een body sculpting apparaat kopen een van de beste investeringen voor jouw salon op dit moment.

Waar kan een Body sculpting apparaat voor ingezet worden?

Hieronder laten we zien waar je Body Sculpting voor kunt inzetten. Laat je goed informeren wat de Body Sculpting machine allemaal kan. Vaak zijn ze gespecialiseerd in 1 of 2 specifieke resultaten.

  • Vet verminderen
  • Gewichtsverlies
  • Body Contouring/shapen
  • Cellulite verminderen

Wat is Body Sculpting?

Het proces van body sculpting, ook bekend als body contouring, is een niet-chirurgische (niet-invasieve) behandeling. Het helpt jouw klanten het lichaam te krijgen zonder urenlang naar de sportschool te gaan en, nog belangrijker, zonder onder het mes te gaan. Steeds meer mensen kiezen voor Body Sculpting i.p.v. chirurgische behandelingen. Body sculpting kan zich richten op vele gebieden van het lichaam, zoals de buik, de billen, de dijen en alle andere gebieden die je graag in de ideale vorm wilt zien. Body sculpting kan zeer snel worden uitgevoerd, met zeer minimaal ongemak. Dit betekent dat het een zeer efficiënte behandeling is in de moderne tijd waar iedereen op zoek is naar quick win.  Body Sculpting is populair gebleken bij veel beroemdheden en wordt aanbevolen door professionals over de hele wereld,. Body Sculpting kan een zeer mooie aanvulling zijn qua behandelingen in jouw kliniek of schoonheidssalon.

Hoe werkt Body Sculpting?

Body sculpting omvat een aantal individuele technieken om hardnekkige vetcellen te verwijderen, cellulite aan te pakken of de contouren van het lichaam te verbeteren. Hieronder benoemen we de meest gebruikelijke Body Sculpting apparaten en methodes.

Body sculpting apparaat kopen

De verschillende soorten Body Sculpting apparaten!

Er is een grote verscheidenheid aan body sculpting behandelingen:

Vet bevriezen oftewel Cryolipolyse

De Body Sculpting methode Cryolipolyse, gebruikt koude temperaturen om vetcellen te bevriezen en te vernietigen. Het behandelde gebied wordt over het algemeen in een apparaat gezogen dat als een vacuüm werkt. De applicator wordt geplaatst op het gebied waar vetverlies nodig is, en het vet wordt bevroren tot een temperatuur zo laag als -11 graden. Bij deze temperatuur, kristalliseren de vetcellen, en worden natuurlijk afgevoerd tijdens het plassen. 

De behandeling kan op bijna elk gebied worden gebruikt, met inbegrip van de armen, de buik, de kin en de dijen, en duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur per gebied. Er zijn ook apparaten op de markt die met een koude kop werken en over het lichaam gemasseerd worden.  Een typische patiënt kan 10% tot 25% vermindering van vet zien in een tijdsbestek van 3 maanden. Een ideale behandeling voor mensen die probleemgebieden hebben, maar niet noodzakelijk overgewicht hebben. Een cryolipolyse apparaat kopen kan een welkome aanvulling zijn op de behandelingen die je aanbiedt.

Warmtebehandelingen

Warmtebehandeling werken met behulp van licht lasers diep in het lichaam door om de structuur van vetcellen te beschadigen. Vet reageert op een lagere temperatuur dan andere cellen. Hierdoor wordt het vet vloeibaar gemaakt en zonder dat dit schade brengt aan omliggende cellen. Dit vet wordt  door het lichaam, in de weken na de behandeling, op een natuurlijke manier afgevoerd.  Enkele van de voordelen van het gebruik van warmtebehandeling is de tijdsduur,  aangezien de behandeling 25 minuten in beslag neemt. De warmte kan tot een comfortabel niveau worden geregeld zonder de resultaten negatief te beïnvloeden. Bovendien wordt het proces uitgevoerd met platte applicators, die efficiënter kunnen werken in gebieden met weinig vet.

Ultrasound (cavitatie) 

Het gebruik van ultrageluid om vet af te breken is een andere populaire optie. Hierbij beweegt de specialist een apparaat met een mechanische trilling rond uw lichaam. Deze mechanische trilling helpt vet af te breken en te vernietigen. Dit proces wordt meestal gebruikt op de buik in plaats van ergens anders. Het is een zeer comfortabele ervaring. Tijdens de sessie voelt de patiënt een tintelend of verwarmend gevoel. Eeen gemiddelde behandeling duurt circa 60 minuten

Radiofrequentie 

De radiofrequentiebehandeling levert energie om hitte te creëren die vetcellen vernietigt. Radiofrequente is een procedure waarbij een radiofrequentie wordt gebruikt om het vet te verhitten. De vetcellen worden bij voorkeur verhit zonder andere soorten cellen in de huid of andere structuren te beïnvloeden. Sommige andere behandelingen omvatten een combinatie van infrarood licht, massage en afzuiging. De procedure duurt tussen 20 en 30 minuten, maar kan langer duren. Dit is mede afhankelijk van het aantal gebieden dat wordt aangepakt.

Lipo Massage / bindweefselmassage

Massage technieken met Body sculpting apparaten kunnen het lichaam de contouren teruggegeven die men vroeger had en cellulite aanpakken. Deze body sculpting apparaten voeren een bindweefselmassages uit die een specialist nooit zelf zou kunnen uitvoeren. Ook werken zij, wel in mindere mate dan bijvoorbeeld cryolipolyse, op vet. Lipo massage kan ook mooi ingezet worden i.c.m. andere body sculpting apparatuur, zoals cryolipolyse. Een gemiddelde lipo massage behandeling duurt tussen de 30 en 40 minuten, afhankelijk van het probleem waar men op wilt werken en de betreffende zone.

Body sculpting
Een body culpting apparaat kopen verhoogt jou omzet en geeft jouw klant een mooier lichaam

Wat zijn de voordelen van Body Sculpting?

Body sculpting kan zeer gunstig zijn en een verschil maken voor uw lichaam en geest. Hier zijn enkele redenen waarom body sculpting goed kan zijn voor jouw klanten

Geen tot zeer weinig hersteltijd

Er is geen hersteltijd en wanneer je dit vergelijkt met een operatie, waarbij je na de ingreep rekening moet houden met een groot aantal nazorg procedures en mogelijke complicaties. Zo kunnen jouw klanten direct na een Body Sculpting behandeling hun dagelijks bezigheden weer oppakken. Klanten kunnen door de korte duur van de behandelingen een afspraak in hun pauze inplannen.

Verlies  gewicht en of vet

Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat de behandeling niet lang duurt, en u hoeft geen streng dieet te volgen of dingen in uw leven op te geven om de gewenste resultaten te bereiken. Let op! Bij eigenlijk alle behandelingen helpt een gezonde levensstijl de resultaten enorm. Body Sculpting is ideaal voor mensen die aan hun gezondheid willen werken, regelmatig sporten maar geen of zeer langzame resultaten zie. Body Sculpting is die extra hulp voor het lichaam om wel gewicht en vooral vet te verliezen. 

Het is niet invasief

Body Sculpting is eenvoudige procedure. De behandeling is niet invasief en duurt slechts enkele minuten. Jouw klanten hoeven dus geen operatieve behandelingen te ondergaan en worden niet toegediend met anesthesie, incisies, of medicijnen. De behandelingen zijn over het algemeen ontspannend en comfortabel. Er is geen risico op infecties in vergelijking met degenen die chirurgische procedures ondergaan

Body sculpting pijnloos

Veel mensen vragen zich natuurlijk af of het pijnlijk is. Dit verschil heel erg van persoon tot persoon en het Body Sculpting apparaat wat gebruikt wordt. Het gebruik van warme en koude behandelingen leidt niet noodzakelijkerwijs tot pijn, maar dit hangt af van uw tolerantie voor pijn. Koude behandelingen kunnen een prikkend of branderig gevoel veroorzaken, en warme behandelingen kunnen licht oncomfortabel zijn. Maar omdat de behandeling zo kort duurt, wordt de behandeling ervaren als “zeer goed te doen”. 

Afhankelijk van de behandelingen die er nodig zijn, worden ze meestal in sessies aangeboden. Dit varieert van 1 tot wel 24 behandelingen met een paar dagen of soms wel maanden daar tussen. Dit varieert heel erg van het type Body Sculpting apparaat wat wordt gebruikt.

Zijn er risico’s of bijwerkingen

Bij elke vorm van behandelingen, chirurgisch of niet-chirurgisch, zijn er kans op bijwerkingen. Bij body sculpting zijn de meest voorkomende bijwerkingen, de eerder genoemde tintelingen of ongemakken tijdens de sessie. Daarnaast kan er sprake zijn van blauwe plekken rond het behandelgebied, die tot een paar weken na de behandeling aanhouden. Pijn of steekjes na de behandeling wordt ook wel ervaren, maar dat is normaal. Klanten kunnen ook last hebben van roodheid en zwelling of een verminderd gevoel ervaren in het behandelgebied. Deze bijwerkingen zijn van tijdelijk aard en trekken altijd binnen 1 tot 3 weken weg.

Er is 1 zeer zeldzame complicatie bij vetbevriezingsbehandelingen. Dit kan paradoxale vethyperplasie omvatten. Hierbij worden de vetcellen groter in plaats van kleiner. Belangrijk om te onthouden is dat de resultaten van persoon tot persoon altijd kunnen verschillen.

Voordat je met Body Sculpting gaat beginnen met je klant, adviseren wij altijd een intake met de klant door te nemen en deze te laten tekenen. Op deze manier weet je zeker dat alle contra indicaties zijn besproken met de klant

Body Sculpting apparaat kopen verhoogt je winst

Resultaten die je klanten behalen zijn natuurlijk heel erg belangrijk! Net zo belangrijk is dat het kopen van een Body Sculpting apparaat de winst van je salon aanzienlijk verhoogt. Body Sculpting behandelingen worden namelijk vaak in pakketten door de klant aangeschaft variërend van 500,- tot in sommige gevallen wel rond de 2500,- 

Hier tegenover staat natuurlijk de aanschaf van Body Sculpting apparaat. Gelukkig bieden veel leveranciers van Body Sculpting apparatuur ook lease contracten aan. Daarnaast zijn er interessante belastingvoordelen bij de aanschaf van een apparaat, vraag hiernaar bij je belastingadviseur.

Body sculpting apparaat

Ben jij  er klaar voor om een Body Sculpting apparaat te kopen?

Body sculpting is een zeer populaire manier voor mensen om hun ideale lichaam te krijgen. Veel mensen hebben tal van opties geprobeerd, hetzij in termen van hun dieet, of in de vorm van meer lichaamsbeweging. Body Sculpting is de manier om jouw klanten een handje te helpen hun droomlichaam te realiseren en de winst van je salon te vehogen. Dus als je voor jouw salon of kliniek op zoek bent naar een apparaat die mooiere lichaamscontouren maakt, vet aanpakt en/of cellulite verminderd, dan is een Body Sculpting apparaat kopen een zeer goede investering.

nieuwsbrief

Schrijf je in en mis niks!

Selecteer lijst(en):

We spammen niet en sturen alleen nieuwsbrieven bij nieuwe vactures of nieuwe artikelen! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Pinar

    Wil graag meer info over body sculpting apparatuur wat zijn de prijzen? Krijg je een cursus?

    Reply

Laat een reactie achter

Beautyberoep.nl

Beauty Beroep de snelst groeiende site voor de beauty professional!

Nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Voorwaarden en privacy

Vind personeel
Zoek je een nieuwe mederwerker, full time, part time of ZZP?