The Beauty Masters

This company has no active jobs

The Beauty Masters

Wie we zijn?

The Beauty Masters

Kwaliteit: Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven leveren. Alle schoonheidsspecialisten zijn mbo-opgeleid en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van trainingen en opleidingen.

Maatwerk: Door goed te luisteren naar wat uw wensen zijn en goed te kijken naar wat u nodig heeft. Behandelen wij op een gepersonaliseerd behandelplan. Zo krijg je precies wat je nodig hebt.

Service: Service staat bij ons centraal. Wij geven je meer dan waar je voor komt. Wij streven naar duurzame relaties, door individuele persoonlijke aandacht. Wij werken doelmatig en laten je niet onnodig lang wachten. Wij hebben oog voor onze klanten en geven persoonlijk advies.

Betrokkenheid: Wij kennen geen nummers. Iedere klant is bij ons speciaal. Wij zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag samen met jou een team om zo meer resultaat te kunnen behalen.

Integriteit: Wij zijn eerlijk en betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers zijn open en respectvol, zowel richting klant als naar elkaar. Gevoelige informatie word bij ons met respect behandeld.

Beautyberoep.nl

Beauty Beroep de snelst groeiende site voor de beauty professional!

Nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Voorwaarden en privacy